Tervolan nuorisoseuran tiedote 1/2015

Share |

Keskiviikko 22.4.2015 - Anni Mattinen, sihteeri


Tervehdys omalta nuorisoseuraltasi!

Kevät on kiirinyt jo pitkälle, kesän korvalla taidetaan jo olla. Nuorisoseuralla on ollut vilkas alkuvuosi. Tapahtumia mukavasti ja niissä talkoolaisia reippain mielin. Kiitos!

Seura on saanut upean lahjoituksen, siitä varmaan olet jo kuullutkin, mutta tässä vielä kertausta...

Esko Väyrynen, entinen Tervolalainen, lahjoitti seuralle Rötkösensaaresta Tuominiemi- nimisen tilan. Tontti on 1,5ha ja siellä on mökki saunoineen sekä niittylato. Ensimmäinen retki saareen tehtiin 6.4 vielä jäiden kantaessa. Osa hiihteli ja osa päristeli moottorikelkoilla paikalle.Kovasti saaressa on tiedossa töitä, mutta yhdessä touhuten ja suunnitellen onnistumme varmasti. Kaikki ideat ja mietteet ovat tervetulleita, tehdään saaresta jokaisen nuorisoseuralaisen oma olohuone.

sara12.jpg

Toinen hieno juttu on, että Vuoden Nuorisoseura äänestyksessä oma seuramme pärjäsi hienosti. Seura sai erikoismaininnan ja 500€ lahjoituksen ” Aktiivisesta nuorten mukaan ottamisesta”.Se jos mikä lämmittää mieltä. Kyllä meillä niin upeita ja reippaita nuoria mukana toiminnassa onkin, että voimme olla ylpeitä heistä.

Kevätkokouksessa Annikki Jokela-stipendin aktiivisesta nuorisoseura toiminnasta vuonna 2014 saivat Santeri Körkkö ja Oskari Mattinen. Onnittelut vielä kerran!

Sitten tulevia juttuja...

kes-looki-sie.jpg

valkea.jpg

 

Kesäteatteriharjoitukset alkavat seuralla 3.5.2015 klo 12-15 - Tervetuloa mukaan! Ohjaajana ja käsikirjoittajana toimii Päivi Kolmonen - Lisätietoja kesäteatterista löytyy täältä.Samana päivänä teemme kevätretken Rovaniemelle Siepakoiden kevätkonserttiin. Tarkemman ohjelman ja ohjeet ilmoittautumiseen saat  täältä.

Löökikööri on Tervolan nuorisoseuran yhteislaulukööri. Toimintaa viritellään kevään aikana - seuraa ilmoittelua!

Äitienpäivän kunniaksi talolla soi tango. Lauantaina 9.5.2015 suomalaisia tangoja argentiinalaisittain, esiintyjinä Lapin tangokuninkaalliset Toini Uusitalo ja Juha Alvari.

tangon_huumaa_tns.jpg

Seuraa ilmoittelua facebookissa, uusituilla nettisivuillamme www.nuorisoseura.net sekä Jokipostissa ja Pohjolan Sanomissa. 

Vuoden 2015 Tervolan nuorisoseuran johtokunnnan tiedot ja yhteystiedot löydät  täältä - ollaan yhteydessä!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini